Loading....

Shërbimet RATECH

RATECH shpk është një kompani që ofron një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e
sistemeve të sigurisë dhe telekomunikacionit. Eksperienca 11 vjeçare në treg ka konfirmuar rëndësinë e karakteristikës kryesore që udhëheq këtë kompani: CILËSIA.
Sistemet e projektuara nga emrat më në zë, kanë përparësi në funksionimin e duhur të zbatimeve,
sepse karakteristikat dhe specifikat teknike ofrojnë funksione shumë më të moderuara se sistemet e tjera të ngjashme të ofruara në Shqipëri. Kështu, të vendsour drejt cilësisë maksimale, RATECH projekton dhe zbaton:

Sistem Vëzhgimi

Sistemet , mbajnë emrin e prodhuesit “DAHUA TECHNOLOGY”. Sistemet e survejimit HDCVI dhe IP zbatohen në institucione dhe biznese të ndryshme.

Akses Kontroll

Ratech ju ofron sisteme kontrolli inovative, fleksibël, kosto-efektive dhe të
aksesueshme në çdo kohë për aplikime të pothuajse çdo madhësie.

Sistem Alarm

Në ditët e sotme, alarmet e shtëpisë ose sistemet e sigurisë për shtëpi/biznese janë një nevojë e domosdoshme për të garantuar sigurinë e shtëpisë/biznesit .

Video Citofoni

Sistemi është i ndërtuar mbi teknologjinë IP dhe mund të lidhet në Internet
për të mundësuar njoftimin në smartphone nëpërmjet aplikacionit.

Sistem Telefoni

Sistemi është i gjithi elektronik dhe mund të trajatohet si VoIP, Analog ose
Hibrid. Komunikimi, në varësi të produkteve, ka transmetim HD të zërit, është i shpejtë dhe lehtësisht i kontrollueshëm.

Sistem Parkimi

Mundëson menaxhimin e plotë të vendeve të parkimit dhe tarifimin e saktë
të klientëve sipas kohës së qëndrimit, monitorimin e automjeteve 24/7 dhe regjistrimin e pamjeve.

Sisteme Audio

Shërbimi Audio janë të përshtatshme për ambjente si: hotele , vila, palestra, klinika, etj. Të pajisur me mikrofonë janë të përshtatsëm edhe për ambientet publike.

Ndërtim Rrjeti

Ratech ofron shërbime të ndryshme si: Kabllime, Konfigurime Rrjeti, Konfigurime Serverash etj. Projektim dhe Asistencë për çdo kërkesë në fushën IT.

Internet & Telefoni

Internet & Telefoni “RATECH” është një mënyrë e besueshme për tu lidhur me familjen dhe miqtë tuaj. Jo vetëm kaq, por edhe biznesi juaj do të jetë në performance maksimale si në komunikim ashtu edhe në lundrimin online.

Sistem Survejimi HDCVI

Sistemi HDCVI i survejimit është një sistem i suksesshëm dhe ekonomik. Produktet janë prodhim i liderit botëror të sistemeve të sigurisë “Dahua Technology”

2MP

308

Sale Package:
4 cameras 2Mp; HCVR 4 channels; HDD 1TB; Installation.

MORE

4MP

375

Sale Package:
4 cameras 4Mp; XVR 4 channels; HDD 2TB; Installation.

MORE

6MP

889

Sale Package:
4 cameras 6MP; HCVR 4 channels; HDD 4TB; Installation.

MORE

8MP

1424

Sale Package:
4 cameras 8MP; HCVR 4 channels; HDD 6TB; Installation.

MORE
Back To Top