Loading....

Shërbimet RATECH

RATECH shpk është një kompani që ofron një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e sistemeve të sigurisë dhe telekomunikacionit. Eksperienca 11 vjeçare në treg ka konfirmuar rëndësinë e karakteristikës kryesore që udhëheq këtë kompani: CILËSIA.
Sistemet e projektuara nga emrat më në zë, kanë përparësi në funksionimin e duhur të zbatimeve, sepse karakteristikat dhe specifikat teknike ofrojnë funksione shumë më të moderuara se sistemet e tjera të ngjashme të ofruara në Shqipëri. Kështu, të vendsour drejt cilësisë maksimale, RATECH projekton dhe zbaton:

Surveying Systems

Sistemet e Vëzhgimit të ofruara nga ne, mbajnë emrin “DAHUA TECHNOLOGY”. Larmishmëria e produkteve e bëjnë punën tonë më efikase.

Access Controls

Ratech ju ofron sisteme kontrolli inovative, fleksibël, kosto-efektive dhe të aksesueshme në çdo kohë për aplikime të ndryshme të pothuajse çdo madhësie.

Alarm Systems

Në ditët e sotme, alarmet e shtëpisë ose sistemet e sigurisë për biznese të ndryshme janë një nevojë e domosdoshme për të garantuar sigurinë e tyre.

Video Intercom

Sistemi është i ndërtuar mbi teknologjinë IP dhe mund të lidhet në Internet për të mundësuar njoftimin në smartphone nëpërmjet ketij aplikacioni.

Telephone Systems

Sistemi është i gjithi elektronik dhe mund të trajatohet si VoIP, Analog ose Hibrid. Komunikimi, në varësi të produkteve dhe ka transmetim HD të zërit.

Parking Systems

Mundëson menaxhimin e plotë të vendeve të parkimit dhe tarifimin e saktë të klientëve sipas kohës së qëndrimit, monitorimin e automjeteve 24/7 .

Audio Systems

Në ditët e sotme, alarmet e shtëpisë ose sistemet e sigurisë për biznese të ndryshme janë një nevojë e domosdoshme për të garantuar sigurinë e tyre.

Network Services

Sistemi është i ndërtuar mbi teknologjinë IP dhe mund të lidhet në Internet për të mundësuar njoftimin në smartphone nëpërmjet ketij aplikacioni.

HDCVI Surveying System

HDCVI surveying is a successful and economic system. Devices are produced by the worldwide security systems leader “Dahua Technology”

2MP

380

Paketa përmban:
4 kamera 2MP; HCVR 4 kanale; HDD 1TB; Montim.

MORE

4MP

499

Paketa përmban:
4 kamera 4MP; XVR 4 kanale; HDD 2TB; Montim.

MORE

6MP

990

Paketa përmban:
4 kamera 6MP; HCVR 4 kanale; HDD 4TB; Montim.

MORE

8MP

1799

Paketa përmban:
4 kamera 8MP; HCVR 4 kanale; HDD 6TB; Montim.

MORE
Back To Top