Loading....

Histori Suksesi

2007: Themelimi

RATECH u krijua si brand në 01 Shtator 2007. Vizioni ishte i qartë. Partnerët furnitor u
zgjodhën me kujdes për të përmbushur kërkesat e tregut të asaj kohe dhe zhvillimit teknlogjik që po priste territori Shqiptar.

2010: Dep. IT

Për 3 vite me radhë stafi i dedikuar i RATECH krijoi besueshmëri e seriozitet për klientelën, duke
deleguar kështu pasionin dhe nevojën e teknologjisë për një jetë të sigurt. Për të përmbushur misionin u zhvillua një zyrë e dedikuar totalisht teknologjisë: Departamenti IT

2014: Projekte “BIG”

Sajë investimeve të pandërprera drejt produkteve dhe shërbimeve më cilësore, RATECH fitoi terren në kontrata shumë të rëndësishme. Projekte madhore u bënë realitet përtej sfidave dhe kushteve të vështira të vendit.

2015: Rifreskim Brandi

Tetë vite në treg i dhanë RATECH pjekurinë e duhur dhe sigurinë e daljes me një imazh të ri, më modern
dhe tërësisht të përshtatur me pozicionin e fituar.Logoja e re u përshtat me fokusin dhe lenten e kamerës, që nënkuptojnë survejim të pandërprerë për një siguri maksimale.

2018: Zyra të Reja

Pas një dekade të suksesshme, RATECH projektoi shtëpinë e re, më të madhe, më teknologjike dhe më mikpritëse. Zyrat e reja u përshtatën me organogramën e avancuar dhe në shërbim të çdo departamenti në mënyrë të tillë që kompania të shfrytëzoj kohën dhe potencialin maksimal.

KUSH JEMI?

Ne jemi një ekip profesionistësh të përkushtuar, me objektiv kryesor rritjen e kompanisë sonë duke shfrytëzuar të gjitha mundësitë e ndryshme në Shqipëri. Do të ndërtojmë një organizatë të efektshme me performues efektiv, të cilët do të ndërmarrin sfida gjithnjë në rritje dhe do të jenë krenar për lidhjen e tyre me kompaninë

FILOZOFIA JONË

Filozofia jonë është e thjeshtë. Ne dëgjojmë klientët tanë dhe pastaj ofrojmë këshilla të paanshme të
ndershme e profesionale. Kjo na lejon të jemi shumë selektiv në markat dhe produktet që zgjedhim.
Ne nuk ndjekim trendet e industrisë, por më tepër kujdesemi për t’i vendosur ato.
Ne punojmë me produkte që janë testuar në terren dhe përfshijnë garanci nga prodhuesi.
Gjithashtu, paralajmërojmë klientët tanë të jenë të vetëdijshëm për produktet e importuara që nuk kanë
garanci nga prodhuesi i tyre.

Klientët tanë

Skuadra RATECH

Pika kyçe e burimeve njerëzore janë trajnimet teknologjike dhe organizimi efiçent i pozicioneve. Secili departament përmbush detyrat në përputhje me të gjithë kërkesat e proçedurave të mbarëvajtjes së punës. Mbështetur në ta, kryhen të gjitha funksionet e shërbimit të kompanisë.

laert kasaj

Laert Kasaj

CEO

erald kasaj

Erald Kasaj

Drejtor Shitje

juliant sadikaj

Juliant Sadikaj

Menaxher Projektesh

albion Marko

Albion Marko

Inxhinier Zbatimi

suada paturri

Suada Paturri

Ekonomiste

bleona Cela

Bleona Cela

Juriste

Migena Rustemi - Juriste

Migena Rustemi

Juriste

jonida mukaj

Jonida Mukaj

IT

xhenina pashaj

Xhenina Pashaj

Menaxhere Marketingu

Klevis Mëhilli - Inxhinier

Klevis Mehilli

Inxhinier

Igli Ibrahimi

Igli Ibrahimi

Teknik Elektronik

taulanti

Taulant Haxhiraj

Teknik Elektronik

xhuljano

Xhuljano Zyba

Teknik Elektronik

harallambi

Hari Dhiamandi

Teknik Elektronik

Si Funksionon?

Thjeshtë dhe me efektivitet, rrethoheni nga siguria.

1TAKONI RATECH

Me anë të rrugëve lidhëse me “Ratech”, kërkoni një takim sqarues dhe ju njohim me shërbimin .

2Vendos Buxhetin

Pas diskutimeve të përbashkëta, vendoset buxheti limit I shpenzimeve.

3PROJEKT PLANI

“Ratech” mundëson projektin e realizimit të sistemit brenda afateve të parashikuara.

4INSTALIM SISTEMI

Pas projektit të aprovuar nga të dy palët, skuadra e montimit vendoset në terren për të realizuar skemën e funksionimit.

Back To Top