Loading....

Spoti

ratech promo

RATECH shpk është një kompani që ofron një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e sistemeve të sigurisë dhe telekomunikacionit. Sistemet e projektuara nga emrat më në zë, kanë përparësi në funksionimin e duhur të zbatimeve, sepse karakteristikat dhe specifikat teknike ofrojnë funksione shumë më të moderuara se sistemet e tjera të ngjashme të ofruara në Shqipëri. Kështu, të vendsour drejt cilësisë maksimale, RATECH projekton dhe zbaton: Sistem Vëzhgimi; Akses Kontroll; Sistem Alarmi; Video Citofoni; Telefoni; Sistem Parkimi; Sistem Audio; Ndërtim Rrjeti; Internet.

Back To Top