Loading....

8 MP

PRODUKTET + INSTALIM + TRANSPORT BRENDA TIRANËS

HDBW3802E-ZH

8MP HDCVI WDR IR-Dome Camera
> 1/2” 8Megapixel progressive scan CMOS
> 3x optical motorized zoom lens
> Max. [email protected]×2160
> 120db true WDR,2D&3D NR
> Intelligent functions
> Max.50m IR distance,smart IR
> IP67&IK10 ingress protection
> Dual voltage input(DC 12v±25%/AC 24V±25%)
> DC12V voltage output

HFW3802E-Z

8MP HDCVI WDR IR-Bullet Camera
> 1/2” 8Megapixel progressive scan CMOS
> 3x optical motorized zoom lens
> Max. [email protected]×2160
> 120db true WDR,2D&3D NR
> Intelligent functions
> Max.100m IR distance,smart IR
> IP67/IK10 ingress protection
> Dual voltage input(DC 12v±25%/AC 24V±25%)
> DC12V voltage output

XVR5108HS-4KL-X

8 Channel Penta-brid 4K Compact 1U Digital
Video Recorder
> H.265+/H.265 dual-stream video compression
> Supports HDCVI/AHD/TVI/CVBS/IP video inputs
> Max 12 channels IP camera inputs, each channel up to 8MP;
Max 48Mbps Incoming Bandwidth
> Smart Search and Intelligent Video System

6 MP

PRODUKTET + INSTALIM + TRANSPORT BRENDA TIRANËS

HDW2601TP-Z-A-DP

6MP WDR HDCVI IR Eyeball Camera
> 120dB True WDR, 3DNR
> Max. 6MP resolution
> HD/SD switchable
> Audio in interface, built-in mic
> 2.7-13.5mm motorized lens
> Max. IR length 60m, Smart IR
> IP67, DC12V±30% optional)

HFW2601TP-Z-A-DP

6MP WDR HDCVI IR Bullet Camera
> 120dB True WDR, 3DNR
> Max. 6MP resolution
> HD/SD switchable
> Audio in interface, built-in mic
> 2.7-13.5mm motorized lens
> Max. IR length 80m, Smart IR
> IP67, DC12V±30%

XVR5108HS-4KL-X

8 Channel Penta-brid 4K Compact 1U Digital Video Recorder
> H.265+/H.265 dual-stream video compression
> Supports HDCVI/AHD/TVI/CVBS/IP video inputs
> Max 12 channels IP camera inputs, each channel up to 8MP;
Max 48Mbps Incoming Bandwidth
> Smart Search and Intelligent Video System

4 MP

PRODUKTET + INSTALIM + TRANSPORT BRENDA TIRANËS

HFW1400R

4MP HDCVI IR Bullet Camera
> Max [email protected]
> HD and SD output switchable
> 3.6mm fixed lens (2.8mm, 6mm optional)
> Max. IR length 20m, Smart IR
> IP67, DC12V

XVR4104HS-S2

4 Channel Penta-brid 4MP Compact 1U Digital Video Recorder
> Embedded processor
> H.264+/H.264 video compression
> Support HDCVI/AHD/TVI/CVBS/IP video inputs
> Max 6 channels IP camera inputs, each channel up to 5MP;
Max 24Mbps Incoming Bandwidth
> Smart Search and Intelligent Video System

2 MP

PRODUKTET + INSTALIM + TRANSPORT BRENDA TIRANËS

HDBW2220EP

2.4Megapixel 1080P Vandal-proof
IR HDCVI Mini Dome Camera
> 1/2.8″ 2.4Megapixel CMOS
> 25/[email protected], 25/30/50/[email protected]
> High speed, long distance real-time transmission
> HD and SD switchable OSD Menu, control over coaxial cable
> DWDR, Day/Night(ICR), AWB, AGC, BLC, 3DNR
> 3.6mm fixed lens (6mm, 8mm

HFW1200EP

2MP HDCVI IR Bullet Camera
> Max [email protected]
> HD and SD output switchable
> 3.6mm fixed lens (6mm, 8mm
optional)
> Max. IR length 80m, Smart IR
> IP67, DC12V

XVR4104HS-S2

4 Channel Penta-brid 720P
Compact 1U Digital Video Recorder
> Embedded processor
> H.264 video compression
> Support HDCVI/AHD/TVI/CVBS/IP video inputs
> Max 5 channels IP camera inputs
> Long transmission distance over coax cable
> Support 1 SATA HDD, up to 8TB

Internet & Telefon

Internet & Telefoni “RATECH” është një mënyrë e besueshme për tu lidhur me familjen dhe miqtë tuaj. Jo vetëm kaq, por edhe biznesi juaj do të jetë në performance maksimale si në komunikim ashtu edhe në lundrimin online.

Me RATECH mund të telefononi pa limit dhe me thjeshtësi.
• Cilësi dhe pastërti maksimale zëri.
• Pagesën përkatëse për çdo komunikim të kryer.
• Në këtë plan shërbimi përfshihet gjithashtu:
Identifikim i thirrjeve hyrëse;
Identifikim i thirrjeve të humbura;
Bllokim thirrjesh;
Rimarrje e numrit të fundit dalës/hyrës;
Listë e personalizuar e numrave të preferuar, etj.
• Asistencë e plotë teknike 24/7 nëpërmjet telefonit ose në shtëpinë tuaj.
• Paketat e shërbimeve të ofruara janë konceptuar për të qenë praktike, ekonomike dhe risi-sjellëse,
duke u integruar edhe me shërbimet e tjera që ofrojmë.
• Pajisjet do të konfigurohen dhe instalohen nga Ratech ne shtepinë tuaj.

Tarifat

Tarifat zyrtare te sherbimit te Telefonise RATECH

Periudha e abonimit mujor Kosto e abonimit mujor (lekë/muaj)*
Tarifa e abonimit mujor 300
Kosto e instalimit** 0
Tarife regjistrimi 1000

* Cmimet përfshijnë TVSH

Tarifat e bisedave telefonike

DESTINACIONI NGA RRJETI RATECH DREJT… ÇMIMET me TVSH (lekë/minutë)
Numrave brenda rrjetit 1.2
Numrave Fiks në Shkoder 6
Numrave fiks të Shqipërisë (operatori Albtelecom/AMC fiks) 10
Numrave fiks të Shqipërisë (operatoret Alternativ) 10
Numrave Celularë (AMC/Vodafone/Eagle mobile) 36
Numrave Celularë (Plus mobile) 36
Zona 1 10
Zona 2 30
Zona 3 30
Zona 4 50
Zona 5 80

* Cmimet përfshijnë TVSH
Zona 1 Canada-fix&mob, USA-fix&mob, U.K fix , France fix , Germany fix , Italy fix , Belgium fix , Netherlands fix, Sweden fix , Norway fix, Austria fix , Switzerland fix , Croatia fix, Slovenia fix, Portugal fix , Spain fix , Greece fix , Denmark fix , Ireland fix, Russia fix, Turkey fix, Cyprus fix, Japan fix, China etj.

Zona 2 Kosovo fix, Serbia, Finland fix, Malt, Monaco fix, Sweden mob, Turkey mob, Cyprus mob, Bulgaria fix, Ukraine fix, Brazil fix, Argentine fix, Australia fix, Egypt fix, India, Mexico fix, etj.

Zona 3 Algeria fix, United Emirates fix, Denmark mob, Germany mob, Finland mob & premium, France mob, Italy mob, Netherlands mob, Spain mob, Portugal mob, Austria mob One- H3G, T-mobile, UK mob, Israel mob, New Zealand mob, etj.

Zona 4 Bosnia & Herzegovina, Montenegro fix, Kosovo fix- IPKO, Italy mob H3G, Greece mob, Hungary mob, Belgium mob, Malta mob, Norway mob, Russia mob, Switzerland mob, Rumania mob, Ukraine mob, Slovakia mob, Slovenia mob, Turkey mob, Brazil mob, Angola, Columbia, etj.

Zona 5 Montenegro mob, Monaco mob –KFOR, Kosovo mob, Serbia mob, Bosnia & Herzegovina mob, Bulgaria mob, Croatia mob, Mexico mob, Argentina mob, Afghanistan, Australia mob, Japan mob, Luxemburg mob Orange, etj.

Zona te tjera me tarife 75-120 lek/min: Senegal, Togo, Italy mob others, France mob Globalstar, Switzerland mob others, Cuba.

Zona Speciale me tarife 240-1000 lek/min: San Marino, Solomon Islands, EMSAT Satellite, Globalstar Satellite.

FIBRA INTERNET

fibra internet

SHËRBIMI INTERNET
Fibra optike është zgjidhja më e sigurtë dhe e shpejtë e internetit. Transferimi i të dhënave kryhet shpejtë nëpërmjet sinjaleve të dritës, pavarësisht distancës apo sasisë.

Përparësia e fibrave optike nuk qëndron vetëm në shpejtësinë dhe cilësinë e transferimit të informacionit, por avantazhi i saj është shpejtësia e njëjtë si në download dhe upload.

Shërbimi i internetit i ofruar nga RATECH është i qëndrueshëm dhe pandërprerje 24 orë në 7 ditë të javës. Linja është e dedikuar dhe nuk ka asnjë mundësi interferencash të jashtme.

Sasia dhe koha e informacionit që transferohet është shumë më e shpejtë krahasuar me shërbimin e ofruar nga kompani të tjera. Kjo sajë teknologjisë së fibrave optike të cilësisë më të lartë në treg.

Paketa dhe Tarifa

SHËRBIMI THJESHTË

Paketat Shpejtësia e Transmetimit Limit Trafiku IP Tarifa e Instalimit (LEK) Tarifa Mujore (LEK)
Fibër 10 10 Mbps Pa Limit Dinamike 5’000.00 1’500.00
Fibër 25 25 Mbps Pa Limit Dinamike 5’000.00 2’000.00

SHËRBIMI INTERNET BUSINESS

Paketat Shpejtësia e Transmetimit Limit Trafiku IP Tarifa e Instalimit (EURO) Tarifa Mujore (EURO)
Fibër 10 10 Mbps Pa Limit IP Publike 60.00 30.00
Fibër 25 25 Mbps Pa Limit IP Publike 60.00 60.00
Fibër 30 30 Mbps Pa Limit IP Publike 60.00 90.00

Shërbime IT

Ratech ofron shërbime si: Kabllime, Konfigurime Rrjeti, Konfigurime Serverash etj. Projektim dhe Asistencë për çdo kërkesë në fushën IT. Shërbimi plotësohet edhe me servisin e pajisjeve si kompjutera, smartphone dhe objekte të tjera teknologjike të fushës.

Në këtë fushë komplekse të teknologjisë “RATECH” ofron një gamë të gjerë shërbimesh si:

– Servisin e kompjuterave dhe smartphonëve, në servisin e brendshëm të zyrave dedikuar vetëm riparimeve.

– Kabllime, konfigurime rrjeti dhe serverash, për të ofruar siguri më të lartë në rrjetin e brendshëm të një kompanie dhe konfigurime serverash si për shembull : Ubuntu Server i cili suporton dy arkitektura :Intel x86 dhe AMD64. Instalimi bëhet duke vendosur CD e Ubuntu Server dhe bootojme nga CD dhe vazhdojmë me hapat e mëtejshëm të proçesit të instalimit.

– Projektim dhe asistencë për cdo kërkesë të klientit në fushën e IT.

– Furnizim-Vendosje me pajisje elektronike të përdorura në instalim-
in dhe kabllimin e sistemeve të rrjetit si për shembull: paisje Switch me numër të ndryshme portash, Rack-e, kabëll UTP, Adapter, Patch Cord, etj.

Konfigurimi i rrjetit lejon një administrator të sistemit të krijojë një rrjet për të përmbushur objektivat e komunikimit.

 

 

 

Proçesi përfshin detyrat:
• Konfigurimi i Routerit: Specifikon adresat e saktë IP dhe cilësimet e rrugëzimit etj.

• Konfigurimi i Host-it : Vendos një lidhje rrjeti në një kompjuter pritës / laptop duke regjistruar cilësimet e paracaktuara të rrjetit, siç janë adresimi i IP, proxy, emri i rrjetit dhe ID / fjalëkalimi, për të mundësuar lidhjen e rrjetit dhe komunikimin.
• Konfigurimi i softuerit: Çdo softuer me bazë rrjeti, si një sistem identifikimi ndërhyrjeje (IDS), lejohet aksesi dhe sigurohet me kredencialet e duhura për të monitoruar trafikun e rrjetit.

• Konfigurimi i Rrjetit përfshin ndarjen e Internetit / rrjetit, instalimin e softuerit / aplikacionit dhe instalimin / konfigurimin e firewall.

Sisteme Audio

Shërbimi Audio për ambjente si: hotele , vila, palestra, klinika, etj. Të pajisur me mikrofonë janë të përshtatsëm edhe për ambientet publike. Për një realizim më të plotë , bëhet montimi i bokseve (spekears).

“RATECH” ofron sisteme audio, bokse, sisteme audio me mikrofona etj. Sistemet audio me mikrofon janë të përshtatshme për ambjente publike si për shembull: për të bërë lajmërime në qendra tregëtare, spitale etj. Ne punojmë me markat më prestigjoze në botë ku cilësia e produkteve bën diferencën si “Apart”, “Crown” etj…

                                          

Ndërtimi i Sistemeve Audio:
Në një diagram bllok, çdo komponent në sistemin e audio përfaqësohet nga një simbol, si një mikrofon. Linjat në mes të komponetëve audio janë kabllot. Në të majtën e diagramit është burimi i sinjalit : një mikrofon. Sinjali i mikrofonit shkon në një mikser, ku sinjali është përforcuar deri në nivelin e linjës. Pastaj sinjali i linjës shkon tek amplifikatori i fuqisë, i cili rrit sinjalin në nivelin e altoparlantit. Së fundmi, sinjali në nivelin e altoparlantëve ushqen një altoparlant pasiv me dy drejtime.

Edhe pse mund të duket mjaft e thjeshtë, një instalim i vogël me shumë zona nuk është gjithmonë një punë e lehtë ose e vogël për instaluesin. Ai ka nevojë për të instaluar dhe lidhur shumë njësi elektronike (burime, përforcues, panele muri etj ,) me qëllim që të ofrojë zgjidhje të përsosur audio për konsumatorin e tij. Në një qendër tregtare për shembull të gjitha dyqanet e shitjes me pakicë duhet të jenë të lidhura me sistemin qendror të PA. Një sistem i Adresave Publike (sistemi PA) është një sistem elektronik i përbërë nga mikrofona, amplifikatorë, altoparlantë dhe pajisje të ngjashme. Kur të lidhet me këtë kontakt me memorie të menjëhershme, mesazhet e urgjencës që vijnë nga sistemi qendror audio do të mbizotërojnë muzikën në dyqane kur të jetë e
nevojshme.

Back To Top