Loading....

Shërbimet që mbulojmë

Projekte të çfarëdolloj madhësie nuk janë problem për ne. Mjafton të parashtroni kërkesën tuaj dhe stafi ynë ndjek çdo hap të nevojshëm për funksionim total të sistemeve.

Projektim

Stafi projektues, studion hapësirën, avantazhet/disavantazhet e organizimit, dhe përshtat produktet me ambientin duke respektuar buxhetin.

Zbatim

Zbatimi është një proçes kompleks dhe i varur nga projekti. Punimet ndiqen nga supervizor që mundësojnë saktësi dhe dorëzim në afat.

Mirëmbajtje

Suporti teknik i RATECH është i pandërprerë. Montimet të kryera , janë në duar të sigurta të profesionistëve për tu përballur me çdo lloj defekti të papritur.

Kamera Sigurie Ratech

11 VITE EKSPERIENCË NË PROJEKTIMIN DHE INSTALIMIN E SISTEMEVE PROFESIONALE TË SIGURISË

Zyrat e Ratech ndodhen në zemër të Tiranës. Prej 11 vitesh jemi pranë jush për t’ju mundësuar një jetesë më të sigurt. Rrugët, lagjet, pallatet, zyrat dhe shtëpitë falë shërbimeve RATECH janë në syrin tuaj 24/7. Sistemet e avancuara teknologjike ju kanës sjellë një jetesë inteligjente përveçëse të kontrolluar ndaj rreziqeve të jashtme.
Ne nuk jemi një kompani për të përfituar një shërbim të thjeshtë. Punojmë çdo ditë që gjithë proçeset e ofruara, t’ju informojnë dhe mundësojnë kënaqësi afatgjate. Ambienti që që na rrethon të jetë komod dhe me shpenzime ekonomike.
LINI TAKIM !
+355672020224
H-P 08:30-17:00

Si Funksionon?

Thjeshtë dhe me efektivitet, rrethoheni nga siguria.

1TAKONI RATECH

Me anë të rrugëve lidhëse me “Ratech”, kërkoni një takim sqarues dhe ju njohim me shërbimin .

2Vendos Buxhetin

Pas diskutimeve të përbashkëta, vendoset buxheti limit I shpenzimeve.

3PROJEKT PLANI

“Ratech” mundëson projektin e realizimit të sistemit brenda afateve të parashikuara.

4INSTALIM SISTEMI

Pas projektit të aprovuar nga të dy palët, skuadra e montimit vendoset në terren për të realizuar skemën e funksionimit.

Sistem Survejimi HDCVI

Sistemi HDCVI i survejimit është një sistem i suksesshëm dhe ekonomik. Produktet janë prodhim i liderit botëror të sistemeve të sigurisë “Dahua Technology”

Skuadra RATECH

Pika kyçe e burimeve njerëzore janë trajnimet teknologjike dhe organizimi efiçent i pozicioneve. Secili departament përmbush detyrat në përputhje me të gjithë kërkesat e proçedurave të mbarëvajtjes së punës. Mbështetur në ta, kryhen të gjitha funksionet e shërbimit të kompanisë.

laert kasaj

Laert Kasaj

CEO

erald kasaj

Erald Kasaj

Drejtor Shitje

juliant sadikaj

Juliant Sadikaj

Menaxher Projektesh

albion Marko

Albion Marko

Inxhinier Zbatimi

Statistika

Prezenca në treg na ka përplasur me problematika të ndryshme. Me sukses kemi mbyllur projekte madhështore dhe kemi fituar eksperiencën e pjekur për fusha zbatimi me veprimtari të ndryshme.

12

Projekte në zbatim

2064

Klientë të lumtur

11

Vite Eksperiencë

607343

Instalime Produkti

Blog

Një pjesë shumë e rëndësioshme e punës sonë është tejçimi i informacionit. Kështu merrni të gjithë njohuritë bazike pse këto sisteme janë kaq të nevojshme dhe pse duhet të zgjidhni “Ratech”.

Back To Top