Blog

Kamerat termike për matjen e temperaturës

Covid-19 nxori në pah shumë probleme të sigurisë për bizneset në të gjithë botën. Ndërsa
12 Nëntor 2021

Ndikimi i COVID-19 në zhvillimin teknologjik në industrinë e sigurisë

Pa kuptuar, kanë kaluar më shumë se dy vjet nga shfaqja e koronavirusit, i cili ndryshoi çdo gjë në
6 Nëntor 2021

ZGJIDHJE SIGURIE PËR BIZNESE

Karakteristikat e një sistemi sigurie për biznesin ndryshojnë në varësi të kompanisë, buxhetit dhe
26 Tetor 2021
  • 0

Arsyet pse keni nevojë për një sistem sigurie në shtëpinë tuaj

Nëse keni menduar ndonjëherë të instaloni një sistem sigurie (CCTV, alarm) për shtëpinë tuaj, por
1 Tetor 2021
1 2