Blog

LEGJISLACIONI PËR SISTEMET E MBIKËQYRJES ME VIDEO NË SHQIPËRI

Mbikëqyrja video është një mjet i rëndësishëm në mbrojtjen e jetës dhe pronës, në parandalimin,
17 Qershor, 2022

SISTEME PARKIMI ME QENDËR MONITORIMI

RATECH Albania është kompania e parë në Shqipëri që instalon sisteme parkimi krejtësisht të
17 Maj, 2022

Rëndësia e projektimit në sistemet e sigurisë

Përdorimi i sistemeve të sigurisë, veçanërisht i kamerave, alarmeve dhe aksesit, po rritet
14 Dhjetor, 2021

Kamerat termike për matjen e temperaturës

Covid-19 nxori në pah shumë probleme të sigurisë për bizneset në të gjithë botën. Ndërsa
12 Nëntor, 2021

Ndikimi i COVID-19 në zhvillimin teknologjik në industrinë e sigurisë

Pa kuptuar, kanë kaluar më shumë se dy vjet nga shfaqja e koronavirusit, i cili ndryshoi çdo gjë në
6 Nëntor, 2021

ZGJIDHJE SIGURIE PËR BIZNESE

Karakteristikat e një sistemi sigurie për biznesin ndryshojnë në varësi të kompanisë, buxhetit dhe
26 Tetor, 2021
1 2