Ratech facebook Ratech you tube Ratech LinkedinRatechAlbania TwitterRatechAlbania Instagram                                                                                                                                                                        RatechAlbania Images

Sisteme Parkimi

Sistemi i Menaxhimit të Parkimit

Sistemi Inteligjent i Menaxhimit të Parkimit është një zgjidhje ideale për formatet e parkimit “paguaj-për-të-parkuar” në ambjente të tilla si qendra tregtare, ekspozita, spitale, aeroporte, qendra banimi, godina zyrash, fabrika etj..Ky sistem menaxhimi e bën parkimin më efikas, më miqësor, më të vlefshëm dhe më të sigurt. Ai përbëhet nga pika e hyrjes, bariera e pagesës, pika e daljes, gjurmimi me anë të sensorëve, pika e pagesës, kompjuteri, programi kompjuterik dhe pajisje të tjera opsionale. 

Krahët automatikë

Krahët automatikë ndalojnë automjetet e paautorizuara të hyjnë në hapësirat e  parkimit privat, si qendra tregtare, ekspozita, spitale, aeroporte, qendra banimi, godina zyrash, fabrika etj. Ndër të tjera, edhe hyrjet në autostrada mund të pajisen me krahë automatikë që kanë një shpejtësi të mbylljes prej 0.8 sekonda falë ciklit të plotë të punës dhe motorrit special.

Pengesat

I thjeshtë për t’u instaluar dhe i lehtë për t'u përdorur me kontroll automatik në distancë apo bllokim manualë, pengesat inteligjente janë zgjidhja e duhur për të mbrojtur hapësirat e parkimit dhe për ti ruajtur ato nga përdorimi i paautorizuar. 

Klientët

 • Bashkia Tiranë
 • Spitali Amerikan
 • Top–Channel
 • News 24
 • Ora News
 • Trema Enginiering
 • Burgu Fushë–Krujë
 • Klientë të tjerë...

Na Kontaktoni

 • Adresa: Bul. Gjergj Fishta,
  Pranë Gjykatës së Tiranës
  Nr.30, H.18, Ap.1, Tiranë
  Email: sales @ ratech.al
  Mob: +355 69 20 20 224