Ratech facebook Ratech you tube Ratech LinkedinRatechAlbania TwitterRatechAlbania Instagram                                                                                                                                                                        RatechAlbania Images

Shërbime IT

Në fushën e IT-së ne ofrojmë shërbimet e mëposhtme:

 • Servis kompjuterash dhe Smartphonesh (kemi servisin tonë me të gjitha mjetet e nevojshme)
 • Kabllim, konfigurime rrjeti dhe serverash
 • Projektim dhe asistencë

Klientët

 • Bashkia Tiranë
 • Spitali Amerikan
 • Top–Channel
 • News 24
 • Ora News
 • Trema Enginiering
 • Burgu Fushë–Krujë
 • Klientë të tjerë...

Na Kontaktoni

 • Adresa: Bul. Gjergj Fishta,
  Pranë Gjykatës së Tiranës
  Nr.30, H.18, Ap.1, Tiranë
  Email: sales @ ratech.al
  Mob: +355 69 20 20 224