Ratech facebook Ratech you tube Ratech LinkedinRatechAlbania TwitterRatechAlbania Instagram                                                                                                                                                                        RatechAlbania Images

Ratech ju ofron Citofoni me Video & Zgjidhje Inteligjente për Shtëpi

SIP Video Intercom përshtat protokollin standard të SIP dhe është kompatibël me palë të treta. Përdorimi i teknologjisë IP dhe protokollit SIP,i ofron Intercom-it opsione tëndryshme lidhje me sistemet telefonike. Ju mund të përjetoni realisht ekperiencën e një jete tëpërsosur të një " shtëpie dixhitale".

Citofonitë me Video që mbështeten në SIP ofrojnë karakteristikat e mëposhtme:

 • Transferimi thirjes në monitorin e brendshëm, aparatin celular dhe telefonat SIP;
 • Aplikacion për smartphone;
 • Hapja kudo nëdistancë.

RatechAlbania intercoms

Sistem IP për Apartament

Zgjidhja Inteligjente për shtëpi adapton protokollin TCP/IP, i cili integron video citofoni, sisteme sigurie për shtëpinë, alarme dhe kontroll në distancë, duke ofruar funksionet e mëposhtme:

 • Lejon akses në ndërtesë vetëm për personat e autorizuar;
 • Integrohet me sisteminekamerave të sigurisë;
 • Lidhjeme sistemin e alarmit;
 • Regjistrimi i mesazheve video dhe audio nga citofonia për përdorim në të ardhmen;
 • I gjithë sistemi mund të kontrollohet në distancë nga një aplikacion për smartphone, i cili kap thirjet, bën monitorim në kohë reale dhe hap portën në distancë;

Ratech Intercoms

Sistem IP për Vila

Karakteristikat e Sistemit IP per Vila:

 • I integrueshëm me video citofoninë dhe sistemin e kamerave të sigurisë;
 • Aplikacion për smartphone (monitorim dhe hapje porte në distancë);
 • Dhënie aksesi në distancë nga kudo;

Klientët

 • Bashkia Tiranë
 • Spitali Amerikan
 • Top–Channel
 • News 24
 • Ora News
 • Trema Enginiering
 • Burgu Fushë–Krujë
 • Klientë të tjerë...

Na Kontaktoni

 • Adresa: Bul. Gjergj Fishta,
  Pranë Gjykatës së Tiranës
  Nr.30, H.18, Ap.1, Tiranë
  Email: sales @ ratech.al
  Mob: +355 69 20 20 224