Ratech facebook Ratech you tube Ratech LinkedinRatechAlbania TwitterRatechAlbania Instagram                                                                                                                                                                        RatechAlbania Images

Nga software të avancuar dhe sisteme kontrolli tek lexuesit inteligjent dhe modulet input/output, Ratech ju ofron sisteme kontrolli dhe “Time attendnace”inovative, fleksibël dhe kosto-efektiv për aplikimetë çdo madhësie.

Sistemi i kontrollit të hyrje – daljeve ofron karakteristikat e mëposhtme:

 • Kontrolli i hyrje - daljeve për pikat kritike përmes lexuesit të kartës, lexuesit tëgjurmëvetë gishtave apo njohjen e fytyrës;
 • Regjistrimi dhe monitorimi në kohë reale i lëvizjeve brenda ndërtesave;
 • Raporte të personalizuar;
 • Gjurmimin e hyrjeve të pautorizuara;
 • Sistemi mund të integrohet me kamera të sigurisë;

Përfitimet e sistemit të kontrollit të Hyrje – Daljeve

Mund të rini te qetë se asetet tuaja janë të sigurta nëse e mbroni pronën me sisteme të brendshme kontrolli të hyrje-daljeve.Sistemet tona ju sigurojnë qetësinë e mendjes dhe mbrojtje të pakrahasueshme ndaj ndërhyrjeve dhe personave të tjerë të pautorizuar. Duke u mbështetur te karakteristikat e personlizueshme të sistemit, teknologjinë më të spikatur, eksperiencën tonë në instalim dhe stafin mbështetës, nëpërmjet sistemeve tona të kontrollit ju ofrohet:

Kufizimi Hyrjeve të Paautorizuara
Sistemii Kontrollit të Brendshëm ju lejon të përcaktoni pikat e autorizuara të hyrjes, duke krijuar kufizime të hyrjeve. Me anëne këtij sistemi, individët e autorizuar mund të hyjnënëzona të caktuara brënda orëve të përcaktuara. Ideal për situatat në vendin e punës, punëdhënësit mund të japin akses të limituar punonjësve pa rritur rriskun për vjedhje apo dëmtim të aseteve dhe inventarit.

Sigurimi i Vendit të Punës
Sistemet e Kontrollit të Brendshëm gjithashtu ofrojnë opsione për sigurinë e vendit tëpunës, duke përfshirë kufizimet në hyrje, monitorim me anë të videove etj..Ju jep mundësinë të jeni në djeni se çfarë ndodh në objektin tuaj, duke shmangur rreziqet me anë të kufizimit të hyrjeve. NëpërmjetSistemittë Kontrollit të Brendshëm, ju gjithashtu mund t’i ofroni mbrojtje punonjësve tuaj me kamera të vendosura në mënyrë strategjike që reduktojnë rrezikun për dhunë në vendin e punës.

Eleminimi i Problemeve me Çelsat
Thuaj “lamtumirë” bravandreqësit dhe “mirë se erdhët” kursimeve. Duke instaluar një sistem të kontrollit të brendshëm me kontroll elektronik të aksesit, ju do ti kurseni vetes kohë dhe para. Objektet tuaj do të jenë të sigurtë nga hyrjet e padëshiruara, duke mos patur më nevojë të shqetësoheni për të gjurmuar kush ka çelsat apo nëse janë dublikuar.

Klientët

 • Bashkia Tiranë
 • Spitali Amerikan
 • Top–Channel
 • News 24
 • Ora News
 • Trema Enginiering
 • Burgu Fushë–Krujë
 • Klientë të tjerë...

Na Kontaktoni

 • Adresa: Bul. Gjergj Fishta,
  Pranë Gjykatës së Tiranës
  Nr.30, H.18, Ap.1, Tiranë
  Email: sales @ ratech.al
  Mob: +355 69 20 20 224