Ratech facebook Ratech you tube Ratech LinkedinRatechAlbania TwitterRatechAlbania Instagram                                                                                                                                                                        RatechAlbania Images

 

Kamera HDCVI

HDCVI (High Definition Composite Video Interface) është një standard transmetimi i videove HD nëpërmjet një kablli analog koaksial. Teknologjia ofron dy formate të videove HD - 1080p (1920 × 1080) dhe 720p (1280 × 720) me skanim progresiv.Kjo është një zgjidhje për aplikacionet me definicion të lartëtë shprehur nëmegapixel duke ofruar transmetim pa vonesa, në distanca të mëdha dhe me një kosto të ulët. Në krahasim me sistemet e tjera, HDCVI ka një avantazh për sa i përket distancës së transmetimit, pasimund të transmetojë deri në 500 metra, duke përdorur kabllo 75-3 për transmetim dhe përmban një normë të ulët të shtrëmbërimit të sinjalit. HDCVI kompozon së bashkusinjalet video, audio, sinjalet e kontrollitdhe i transmeton ato mbi njëkabëll koaksial, duke thjeshtuar instalimin.

Me një fjalë, HDCVI ofron një zgjidhje të mirë që siguron cilësi imazhi në megapixel për distanca transmetimit të mëdha duke thjeshtuar instalimin. Kamerat HDCVI kanë një kosto më të ulët krahasuar me kamerat IP,edhe pse ofrojnë nje cilësi të krahasueshme me to.

Kamerat IP

Sistemi i survejimit dixhital ofron një mori përfitimesh dhe funksionalitetesh të avancuara të cilat nuk mund të ofrohen nga një sistem survejimi analog.Përparësitë përfshijnë: cilësinë më të lartë të imazhit, funksione inteligjente, instalim dhe integrim i lehtë,  fleksibilitet dhe një raport shumë të mirë cilësi/kosto.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të kamerave IP duke filluarme rezolucion nga 1.3MP deri 14MP.

Seritë e reja Super-Inteligjente mbështesin funksione si Tripwire, zbulimin e ndërhyrjeve, dedektim të ndryshimit të skenave, dedektim fytyre e shumë më tepër.

Klientët

 • Bashkia Tiranë
 • Spitali Amerikan
 • Top–Channel
 • News 24
 • Ora News
 • Trema Enginiering
 • Burgu Fushë–Krujë
 • Klientë të tjerë...

Na Kontaktoni

 • Adresa: Bul. Gjergj Fishta,
  Pranë Gjykatës së Tiranës
  Nr.30, H.18, Ap.1, Tiranë
  Email: sales @ ratech.al
  Mob: +355 69 20 20 224