Ratech facebook Ratech you tube Ratech LinkedinRatechAlbania TwitterRatechAlbania Instagram                                                                                                                                                                        RatechAlbania Images

Vizioni ynë

 • Ne jemi një ekip profesionistësh të përkushtuar, me objektiv kryesor rritjen e kompanisë sonë duke shfrytëzuar të gjitha mundësitë e ndryshme në Shqipëri.
 • Ne do të sigurojmë vlera maksimale për klientët tanë duke ua ofruar produktet / shërbimet në kohë, me standartet dhe cilësinë më të mirë.
 • Ne vazhdimisht do të ndërtojmë një organizatë të efektshme me performues efektiv, të cilët do të ndërmarrin sfida gjithnjë në rritje dhe do të jenë krenar për lidhjen e tyre me kompaninë.
 • Ne gjithmonë do të përpiqemi për mirëqenien e stafit dhe bashkëpunëtorëve tanë.

Klientët

 • Bashkia Tiranë
 • Spitali Amerikan
 • Top–Channel
 • News 24
 • Ora News
 • Trema Enginiering
 • Burgu Fushë–Krujë
 • Klientë të tjerë...

Na Kontaktoni

 • Adresa: Bul. Gjergj Fishta,
  Pranë Gjykatës së Tiranës
  Nr.30, H.18, Ap.1, Tiranë
  Email: sales @ ratech.al
  Mob: +355 69 20 20 224