Ratech facebook Ratech you tube Ratech LinkedinRatechAlbania TwitterRatechAlbania Instagram                                                                                                                                                                        RatechAlbania Images

Misioni Ynë

Për të siguruar produktet dhe shërbimet më cilësore për sektorin publik dhe atë privat. Për të përfunduar projektet, dërgesat/shpërndarjet në kohë, duke marrë në konsideratë buxhetin, dhe duke ofruar suportin pas shitjes, me shërbimin dhe asistencën më cilësore ndaj konsumatorëvertë/klientëve që të mund të arrijnë qëllimet e tyre.

Vlerat tona

Linja e biznesit me të cilën operojmë ndërthur një sistem menaxhimi që mundëson përqasjen e politikave të kompanisë në çdo nivel të saj, me qëllim që të përmirësohet performanca në vijë paralele me ambicjet tona. Me një kulturë dinamike të korporatës të bazuar në vlera të fuqishme, të gjithë punonjësit e kompanisë kontribuojnë në zbatimin e politikës së kompanisë.

Klientët

 • Bashkia Tiranë
 • Spitali Amerikan
 • Top–Channel
 • News 24
 • Ora News
 • Trema Enginiering
 • Burgu Fushë–Krujë
 • Klientë të tjerë...

Na Kontaktoni

 • Adresa: Bul. Gjergj Fishta,
  Pranë Gjykatës së Tiranës
  Nr.30, H.18, Ap.1, Tiranë
  Email: sales @ ratech.al
  Mob: +355 69 20 20 224