Ratech facebook Ratech you tube Ratech LinkedinRatechAlbania TwitterRatechAlbania Instagram                                                                                                                                                                        RatechAlbania Images

Historia

RATECH Sh.p.k është një kompani që ofron një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e sistemeve të sigurisë, telekomunikacionit, IT shërbime, mirëmbajtjen dhe shërbimet e këshillimit, import/eksport.

Filozofia jonë është e thjeshtë. Ne dëgjojmë klientët tanë dhe pastaj ofrojnë këshilla të paanshme, të ndershme e profesionale. Kjo na lejon të jemi shumë selektiv në markat dhe produktet që zgjedhim. Ne nuk ndjekim trendet e industrisë, por më tepër kujdesemi për ti vendosur ato. Ne punojmë me produkte që janë testuar në terren dhe përfshijnë garanci nga prodhuesi. Gjithashtu, paralajmërojmë klientët tanë të jenë të vetëdijshëm për produktet e importuara që nuk kanë garanci nga prodhuesi i tyre. 

Produktet tona janë në dispozicion përmes një rrjeti distributorësh të miratuar në të gjithë Shqipërinë dhe Europën.

Sot, Ratech është një nga kompanitë më të suksesshme të këtij lloji, thjesht sepse:

 • Ka një përvojë të gjerë;
 • Mban premtimet e saj ndaj klientëve;
 • Është e pajisur me teknologjinë më të fundit;
 • Investon në trajnimin e stafit

Klientët

 • Bashkia Tiranë
 • Spitali Amerikan
 • Top–Channel
 • News 24
 • Ora News
 • Trema Enginiering
 • Burgu Fushë–Krujë
 • Klientë të tjerë...

Na Kontaktoni

 • Adresa: Bul. Gjergj Fishta,
  Pranë Gjykatës së Tiranës
  Nr.30, H.18, Ap.1, Tiranë
  Email: sales @ ratech.al
  Mob: +355 69 20 20 224