Ratech facebook Ratech you tube Ratech LinkedinRatechAlbania TwitterRatechAlbania Instagram                                                                                                                                                                        RatechAlbania Images

Partnerët

Ne jemi krenarë për mbështetjen që këta partnerë na japin. Gjatë këtyre viteve të suksesshme për kompaninë tonë ata kanë qenë gjithmonë me ne. Zbatimi i suksesshëm i shumë projekteve është një garanci për cilësinë e produkteve që ne marrim prej tyre. Duke pasur parasysh se partnerët tanë janë të njohur në tregun e sigurimit, vlen për t'u përmendur se ata ofrojnë garanci për këto produkte me një kohëzgjatje të konsiderueshme.

Në bashkëpunim me partnerët stafi ynë ka marrë pjesë në trajnime dhe kualifikime të ndryshme. Këto përvoja na ndihmuan për të rritur cilësinë e shërbimit. Kjo është arsyeja pse ne e konsiderojmë stafin një nga arsyet kryesore të suksesit tonë.

Ratech është e vendosur të vazhdojë këtë bashkëpunim të suksesshëm edhe në të ardhmen.

Ratech partneret1 Dahua   Ratech partneret6 Pyronix Ratech partneret3 Roger    Ratech partneret4 Dashou Ratech partneret5 TG-net  
Karel Selcom Security Teletek  Adani    

 

Klientët

 • Bashkia Tiranë
 • Spitali Amerikan
 • Top–Channel
 • News 24
 • Ora News
 • Trema Enginiering
 • Burgu Fushë–Krujë
 • Klientë të tjerë...

Na Kontaktoni

 • Adresa: Bul. Gjergj Fishta,
  Pranë Gjykatës së Tiranës
  Nr.30, H.18, Ap.1, Tiranë
  Email: sales @ ratech.al
  Mob: +355 69 20 20 224