Ratech facebook Ratech you tube Ratech LinkedinRatechAlbania TwitterRatechAlbania Instagram                                                                                                                                                                        RatechAlbania Images

Kamerat e sigurisë

Kamerat e sigurisë

  Kamera HDCVI HDCVI (High Definition Composite Video Interface) është një standard transmetimi i videove HD nëpë...

Më shumë...
Sistem Kontrolli Hyrje-Dalje

Sistem Kontrolli Hyrje-Dalje

Nga software të avancuar dhe sisteme kontrolli tek lexuesit inteligjent dhe modulet input/output, Ratech ju ofron s...

Më shumë...
Intercoms

Intercoms

Ratech ju ofron Citofoni me Video & Zgjidhje Inteligjente për Shtëpi SIP Video Intercom përshtat protokollin s...

Më shumë...
Sisteme Alarmi për Zjarrin dhe për Hyrjet e Pa-autorizuara

Sisteme Alarmi për Zjarrin d…

Në ditët e sotme, alarmet e shtëpisë ose sistemet e sigurisë për shtëpi/biznesejanë një  nevojë e domosdoshme për t...

Më shumë...

Ratech oferta kamera sigurie ssd.al

 Oferta
 There are a vast range of CCTV products and prices to choose from in the marketplace but little information to help...

ratech certifikime

Çertifikime
RATECH sh.pk ka zhvilluar, dokumentuar dhe implementuar Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë në përputhje të standardeve ISO 9001 : 2008.

Newsletter
Regjistrohuni dhe merrni ofertat më të fundit me email.

Klientët

 • Bashkia Tiranë
 • Spitali Amerikan
 • Top–Channel
 • News 24
 • Ora News
 • Trema Enginiering
 • Burgu Fushë–Krujë
 • Klientë të tjerë...

Na Kontaktoni

 • Adresa: Bul. Gjergj Fishta,
  Pranë Gjykatës së Tiranës
  Nr.30, H.18, Ap.1, Tiranë
  Email: sales @ ratech.al
  Mob: +355 69 20 20 224